Secant

av John Wiese

”Secant” är ett videoverk där duovarianten av grindcore-bandet Sissy Spacek gör en hyllning till den konceptuelle konstnären GX Jupitter-Larsen. Hans projekt The Haters har gjort ökända performance-föreställningar där man sprängt kullar i Kalifornien med dynamit, krossat glas på klubbar och gjort allmänt upprorsliknande events.

John Wiese (f. 1977) är designer, konstnär och kompositör baserad i Los Angeles. Han är en legend inom den underjordiska noise-scenen och har släppt över 150 plattor, singlar och kassetter. Han har gjort mängder av samarbeten, turnerat världen över och är medlem i Sissy Spacek.

Video: John Wiese
Musik: Sissy Spacek och GX Jupitter-Larsen
Curator: Joachim Nordwall

https://fjardescenen.folkteatern.se/node/43

Tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.